Marketing-spreekuur

Spreekuur plannen

FOCUS: ZIE DOOR DE BOMEN HET BOS

Hoppatee! Welkom bij Dr. F. Marketing-Spreekuur, of beter: het Marketing-Wandeluur. Loop met me mee in de bossen van Landgoed Lauswolt en zien we samen door de bomen het bos.

MARKETINGPROBLEMEN? BLIJF ER NIET MEE RONDLOPEN!

Kom mee de natuur in! In de bossen van Landgoed Lauswolt mag je tijdens een wandeling vrijuit sparren (en die zij er voldoende) met mij. Door het natuurschoon werkt uw brein weer als nieuw en vol frisse energie, praktische (strategische) oplossingen en nieuwe tactieken ziet u door de bomen het bos weer. Bovendien werkt wandelen verhelderend en verfrissend. 

Consult: 2 uren. €360 excl. BTW, 4 pers max. Bel voor afspraak.

WAAROM DOE IK HET? MISSCHIEN KEER JE WEL TERUG MET NIEUWE IDEEEN!

Waarom een marketing-spreekuur? Nou…Ik merkte dat er een behoefte aan een marketing spreekuur bestond toen een klant mij vroeg of hij na afloop van een business-sessie nog eens langs kon komen om een nieuwe strategie en marketingtactieken te toetsen. Of het merk onder de loop te nemen. Soms is het zo dat je (bedrijfs)blind bent geworden dat je door de bomen even het bos niet meer ziet. Even eruit en het liefst met iemand die niet in je bedrijf zit helpt dan. De bossen van Beetsterzwaag is de beste plek om te sparren en het Landgoed Lauswolt zorgt voor de inspireerde omgeving.  

Je komt hier om inspiratie op te doen. Dillema’s te doorgronden en de juiste beslissingen maken. Of je merk tegen het licht te houden. Vol energie vlieg je naar huis, met de geur van de natuur in je haren en een brein vol frisse oplossingen.

Trouwens, de koffie na afloop is van uitstekende kwaliteit.

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.